Kun je moeilijk afvallen? Het kan je schildklier zijn!

0
schildklier

Misschien herken je dit wel: je doet je best om af te vallen en vervolgens lukt het voor geen meter. Je let op je voeding, je sport veel en je raakt je overtollige kilo’s maar niet kwijt. Het zou misschien je schildklier kunnen zijn! Hoe kun je dit controleren?

Hoe gezond is zoete aardappel?

0
zoete aardappel gezond

De kans is groot dat je wel eens van de zoete aardappel gehoord hebt. Veel mensen zeggen positieve dingen over zoete aardappels, die eigenlijk groente zijn. Maar is een zoete aardappel echt gezonder als een normale pieper? En wat is er dan zo gezond aan die zoete aardappels?

Hoe gezond is spinazie?

0
spinazie gezond

Spinazie wordt al lang gezien als één van de gezondste groentesoorten die er zijn (en misschien heeft Popeye daar wel iets mee te maken). Net zoals alle groenten biedt spinazie een hele resem aan belangrijke stoffen die het lichaam gezond houden, en zou dan ook een deel moeten uitmaken van ieders eetpatroon. Hoe gezond is spinazie nu precies? 

Hoe kun je jezelf motiveren om te sporten?

0
sporten motivatie

Regelmatig bewegen is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl, maar het is ook één van de dingen waarvoor de motivatie vaak ver te zoeken is. Jezelf motiveren om te sporten wordt gelukkig eenvoudiger als je er met de juiste mentaliteit aan begint. Sporten is dan misschien wel een fysieke bezigheid, het mentale aspect is minstens even belangrijk – ten eerste om van start te kunnen gaan, en ten tweede om gemotiveerd te blijven. Hoe kun je jezelf motiveren om te sporten? Enkele tips!

Waarom is het goed om in de ochtend te sporten?

0

Of je nu wel of geen ochtendmens bent, sporten in de ochtend is de moeite waard om op z’n minst eens te proberen. Er zitten namelijk meerdere voordelen aan vast. Wat zijn de voordelen van in de ochtend sporten?

Een gezond gewicht voorkomt depressies

0
depressief overgewicht

Wist je dat met overgewicht vaker last kunt hebben van depressies en stemmingswisselingen? Dit is al een belangrijke reden om af te vallen. Waarom heb je met overgewicht sneller last van depressies en sombere emoties?

Strategieën om gewicht te verliezen

0
strategieën afvallen

Je wilt afvallen, maar het lukt maar niet. Dit is voor veel mensen herkenbaar. Toch zijn er verschillende strategieën die je kunt toepassen om blijvend gewicht kwijt te raken. Welke strategieën heb je om af te vallen?

Voeding bij bilspieren trainen

0

Voornemens om je bilspieren te gaan trainen? Dan is het goed om, behalve een uitgebreid en professioneel fitnessschema te hebben, ook te beseffen dat voeding minstens zo belangrijk is. Voeding maakt het namelijk mogelijk om in korte tijd veel gewicht te verliezen en doelgericht spieren te trainen op de plekken die je nu voor ogen hebt: je billen.

Vitaminen gebruiken om af te vallen?

0
vitamines afvallen

Kunnen vitamines of supplementen helpen met het afvallen? Zo ja, welke vitamines kunnen je hier dan bij helpen?

Afvallen gedurende en na de menopauze

0
afvallen menopauze

Wanneer je als vrouw in de menopauze terechtkomt, kan het een stuk lastiger zijn om af te vallen. Toch zijn er bepaalde zaken waar je op kunt letten. Het is immers wel degelijk mogelijk om af te vallen tijdens of na de menopauze. 

Wanneer je eet is even belangrijk als wat je eet

0
tijdstip afvallen

Wanneer je wilt afvallen is het niet alleen belangrijk om te letten op wat je eet, maar ook op het tijdstip waarop je eet. Dit kan een groot verschil maken op je gewicht. Hoe zit dit precies?

5 sporttips voor de lente

0
sporttips lente

De lente is aangebroken. Het is mooi weer en mensen komen graag weer buiten. Het is een goed moment om lekker buiten te sporten. Dit is goed voor ons, omdat we weer een hoop vitamine D en positieve energie binnenkrijgen. Welke sporttips zijn er allemaal voor de lente? We geven er 5!