Welke Invloed Heeft Koffie Op Je Lever En Darmen?

0

We kunnen eigenlijk niet zonder… Zodra wij uit bed komen pakken we eerst een bak koffie. We willen de dag immers goed beginnen? Naast de voordelen die jij waarschijnlijk ervaart – anders zou je geen koffie drinken – worden ook veel (vage) klachten in verband gebracht met koffie. Is (veel) koffie perse slecht voor je lever of darmen? Wat merk je hier van?

Symptomen Van Magnesiumtekort + Gezondheidsvoordelen

0

Het mineraal magnesium is bij veel lichamelijke processen betrokken. Magnesium is betrokken bij wel 300 biochemische reacties in het menselijk lichaam en daarmee een essentieel mineraal. Het lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is dus afhankelijk van de hoeveelheid magnesium in voeding. Wat gebeurt er in je lichaam bij een magnesium tekort?

Supplementen Voor – Tijdens – Na je Workout

0

Tegenwoordig zijn supplementen ter ondersteuning van van je training en je trainingsdoelen niet meer weg te denken. De ene merk belooft een nog spectaculairder resultaat dan het andere. Zijn alle deze supplementen werkelijk zo goed als er wordt beweerd?

Welke Belemmeringen Ervaar Jij Om Te Gaan Sporten?

0
meer bewegen

Je weet eigenlijk wel dat je moet gaan sporten als je een beter figuur wilt en een gezond gewicht wilt bereiken. Maar wat kan het soms lastig zijn om die drempel over te stappen en daadwerkelijk te gaan…Welke belemmeringen ervaar jij en hoe kun je die omzeilen?

Kun je Light Frisdranken Maar Beter Vermijden?

0
light frisdranken

Als we onze gewichtstoename willen beperken en een slanker figuur willen gaan we vaak over op light producten zoals light frisdranken. Hoe gezond zijn deze light frisdranken nu eigenlijk? Hebben light frisdranken gezondheidsvoordelen of kun je ze maar beter vermijden?

Waarom is Keltisch Zeezout Beter Dan Keukenzout?

0

Al jaren geleden heb ik Keltisch zeezout vervangen door gewoon keukenzout. Dit was vooral omdat het een veel betere smaak heeft en niet industrieel bewerkt (geraffineerd) is. Wat zijn de nadelen van keukenzout voor je lichaam? Is Keltisch zeezout wel zo’n goede vervanger? Wij zochten het uit…

De Gezondheidsvoordelen Van Ouderwetse Soep – Botten Bouillon

0

Helaas kennen nog maar weinig mensen de enorme voordelen van ouderwetse soep. Veel mensen weet zelfs niet wat dit is en hoe je dit moet bereiden, terwijl het relatief goedkoop is, zeer voedzaam en rijk aan vitaminen en mineralen. Een echte levens elixer! Lees hier welke helende werking deze soep voor jouw kan hebben.

5 Trefzekere Manieren Om Energiegebrek Aan Te Pakken

0
Energie tekort

Steeds meer mensen hebben last van vermoeidheid, of zelfs chronische vermoeidheid. Ondanks mijn gezonde leefstijl heb ik daar zelf ook regelmatig last vast. Wat zijn de oorzaken van weinig energie en futloosheid en wat kun je er tegen doen?

Kun je moeilijk afvallen? Het kan je schildklier zijn!

0
schildklier

Misschien herken je dit wel: je doet je best om af te vallen en vervolgens lukt het voor geen meter. Je let op je voeding, je sport veel en je raakt je overtollige kilo’s maar niet kwijt. Het zou misschien je schildklier kunnen zijn! Hoe kun je dit controleren?

Hoe gezond is zoete aardappel?

0
zoete aardappel gezond

De kans is groot dat je wel eens van de zoete aardappel gehoord hebt. Veel mensen zeggen positieve dingen over zoete aardappels, die eigenlijk groente zijn. Maar is een zoete aardappel echt gezonder als een normale pieper? En wat is er dan zo gezond aan die zoete aardappels?

Hoe gezond is spinazie?

0
spinazie gezond

Spinazie wordt al lang gezien als één van de gezondste groentesoorten die er zijn (en misschien heeft Popeye daar wel iets mee te maken). Net zoals alle groenten biedt spinazie een hele resem aan belangrijke stoffen die het lichaam gezond houden, en zou dan ook een deel moeten uitmaken van ieders eetpatroon. Hoe gezond is spinazie nu precies? 

Hoe kun je jezelf motiveren om te sporten?

0
sporten motivatie

Regelmatig bewegen is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl, maar het is ook één van de dingen waarvoor de motivatie vaak ver te zoeken is. Jezelf motiveren om te sporten wordt gelukkig eenvoudiger als je er met de juiste mentaliteit aan begint. Sporten is dan misschien wel een fysieke bezigheid, het mentale aspect is minstens even belangrijk – ten eerste om van start te kunnen gaan, en ten tweede om gemotiveerd te blijven. Hoe kun je jezelf motiveren om te sporten? Enkele tips!