Snel Afvallen? Lees Dan Eerst Deze 11 Tips!

0
Crashdieet_Vrouw met hoepel

Snel afvallen is een grote uitdaging, maar het is vaak gemakkelijker dan je denkt. Want het basisprincipe zal wel bekend zijn. Wanneer je meer calorieën verbrandt dan je binnenkrijgt, zal je gewicht gaan verliezen. Veel minder eten is niet altijd de eerste en de beste oplossing. In dit artikel lees je hoe je zo veel mogelijk resultaat kunt behalen.

Op welke leeftijd begint de overgang?

0
vrouw en overgang

Deze vraag stellen veel vrouwen die richting de overgang gaan. Op welke leeftijd begint nu precies de overgang? Dit is niet precies te zeggen maar de overgang vindt plaats tussen de 45 en 55 jaar. Vaak begint de overgang al wat eerder namelijk zo rond de 47 jaar.

Overgang symptomen. Herken jij ze?

0
vrouw overgangssymptomen

Voor vrouwen is het betreden van de overgang onvermijdelijk. Vroeg of laat moet iedere vrouw hieraan geloven. Het onvermijdelijke gevolg zijn de overgang symptomen. Tijdens deze fase zal je door diverse processen heengaan. Jouw lichaam is aan het veranderen en dat ga je gegarandeerd merken.

Waarom een simpel overgang-dieet niet werkt

0
overgangdieet weegschaal

Er bestaat een misconceptie over afvallen tijdens en na de overgang. Veel vrouwen (en experts) denken dat je met een simpel dieet al het overtollige vet kan verbranden. Dit is het vet dat tijdens de overgang is ontstaan en je natuurlijk zo snel mogelijk weg wilt hebben.

Daarom zou een dieet direct na de overgang voldoende moeten zijn om weer op jouw oude gewicht terug te komen. Toch?

Onjuist. Een speciaal overgang-dieet bestaat niet. Er is geen speciaal dieet dat voor vrouwen in de overgang is ontworpen om ze te helpen alle overtollige kilo’s te verliezen. Maar wat moet je dan wel doen?

Overgangshormonen: Dit is waarom ze zo belangrijk zijn

0
vrouw en overgang

Overgangshormonen hebben grote invloed op jouw lichaam tijdens de overgang. Van nature is de hoeveelheid oestrogeen en progesteron in jouw lichaam gelijk. Maar wanneer jij je 40e levensjaar bereikt, beginnen de overgangshormonen hun werk te doen.

 

Invloed van de overgang op jouw figuur en gewichtstoename

0
vrouw en overgang

Veel van de bekende veranderingen die de overgang op ons figuur en gewicht heeft zijn inmiddels bekend. Als je eenmaal in de overgang zit, zal je gegarandeerd te maken krijgen met een van de beruchte overgangssymptomen.

De verandering die ontstaat door de overgang, zal onder andere gewichtstoename als gevolg hebben. Dit nare gevolg is door velen besproken. Een duidelijke oplossing wordt echter zelden aangedragen.

Omdat je de verandering aan jouw figuur door de overgang wil beperken, is een tijdige aanpak vereist.

Er zijn diverse manieren om deze verandering de baas te zijn. Wij leggen je de belangrijkste uit.

Overgang en menstruatiepijn

0
vrouw en overgang

Voor vrouwen van middelbare leeftijd is een veranderende menstruatie een teken dat de overgang is begonnen. Vaak treedt een veranderende menstruatie in de eerste fase van de overgang op. De overgang en menopauze worden vaak door elkaar gebruikt maar hebben een verschillende betekenis. De menopauze is het moment waarop een vrouw de laatste menstruatie krijgt. De overgang bestrijkt de volledige periode, van pre-menopauze tot post-menopauze.

De overgang is het gevolg van hormonale veranderingen in het vrouwelijk lichaam. Deze veranderingen kunnen veel teweeg brengen. Een veranderende ongesteldheid is een van de symptomen van de overgang en vaak de eerste merkbare verandering. Dat is dan ook het teken dat de overgang begonnen is.

 

Overgang Leeftijd

0
vrouw en overgang

Veel vrouwen vragen zich af wat hun overgang leeftijd zal zijn.Daar is helaas geen sluitend antwoord op te geven. Wel is het zeker dat vroeg of laat elke vrouw ermee te maken zal krijgen…

Livial en gewichtstoename

0

Livial is een medicijn dat vaak wordt gebruikt als hormoon-vervangende therapie bij vrouwen. Dit medicijn bevat de werkzame stof Tibolon. Dit is een synthetische hormoon dat een vergelijkende werking heeft als Progestageen, Oestrogeen en Androgeen.

Sneller Afvallen En Buikvet Verliezen

0
Vrouw met platte buik_buikvet verliezen

Afvallen is vandaag de dag niet zo gemakkelijk. Je loopt de supermarkt in en ziet overal heerlijk eten staan dat altijd weer in jouw winkelmandje terecht komt. Er zijn gelukkig allerlei manieren om te zorgen dat je sneller kunt afvallen en daarbij ook buikvet verliest. Hier is een redelijk doorzettingsvermogen voor nodig, en als je eenmaal start gaat het allemaal erg gemakkelijk.

Wij helpen jou graag een duwtje in de juiste richting te krijgen en zullen jou in dit artikel allerlei handige tips geven voor sneller afvallen. Zo wordt buikvet verliezen een fluitje van een cent en kun je op zeer eenvoudige wijze een aantal kilo’s verliezen.

5 Manieren Om Af Te Vallen Met Het Soepdieet(+recept)

0
Soepmaaltijd_soepdieet

Het soepdieet is een van de meest Nederlandse diëten van dit moment.

Bij het soepdieet draait het, zoals de naam al zegt, maar om één ding: het eten van soep. En dat heeft een groot gevolg voor jouw lichaamsgewicht, want je kunt op deze manier zeer gemakkelijk afvallen.

En daar hangen natuurlijk allerlei voordelen aan vast, zoals het bereiken van het streefgewicht dat je al tijden probeert te bereiken.

Het soepdieet heeft daarbij ook tot gevolg dat jij een stuk gezonder wordt. En dit is vooral te danken aan de ingrediënten die in de soepen zijn verwerkt.

Lees er dus alles over in dit artikel, want wij geven jou 5 manieren waarmee jij kunt afvallen dankzij het soepdieet. Zo kun jij gelijk zien of dit dieet een ideaal dieet voor jou is en of dit dieet de weg is die jij nodig hebt om mooie cijfers op de weegschaal te bereiken.

Alles Over De Beste Afslankpillen Van Dit Moment

0
Afslankpillen in de hand

Afslankpillen zijn al meer dan 20 jaar op de markt en helpen mensen om actief gewicht te verliezen. Er zijn inmiddels dusdanig veel verschillende afslankpillen dat het moeilijk is om een goede keuze te maken. Wij helpen jou daar graag bij verder en zorgen dat je altijd de juiste keuze kunt maken.

BOL 7-Daagse! Bizar Goede Prijzen!Check de speciale kortingspagina