Ketodieet: Te Veel Vetten Of Te Weinig Koolhydraten? >>

0

Lange tijd werd door diverse gezondheidsorganisaties, maar ook de wetenschap verteld dat vetten zoveel mogelijk vermeden moeten worden. Jarenlang werd een voedingspatroon aangeraden met weinig calorieën en geen vetten. Producten met een label als “0% vet” werden zeer populair. Je moet je afvragen of alle vetten ongezond zijn. Waarom bestaan onze lichaamscellen en onze hersenen dan voornamelijk uit vet? Wordt het niet eens tijd om oude zienswijzen te herzien? We onderzochten het Keto-dieet en de groeiende populariteit daarvan.

Kun je nachtschades maar beter vermijden? (plus tips)

0

Nachtschades lijken een belangrijke rol te spelen in pijnbestrijding. Er zijn artsen die aanraden om nachtschades volledig te vermijden om zodoende in staat te zijn pijn duurzaam te laten verdwijnen. Ontstekingen, gewrichtspijn of breuken kunnen grotendeels verminderd worden door het vermijden van de nachtschadefamilie. Misschien is het niet voor niets dat de aubergine vroeger de bijnaam “mad appel” kreeg. Moet je nachtschades nu helemaal vermijden?

Zoetstoffen (aspartaam) in light frisdranken giftig?

0

Zijn frisdranken zonder suiker nu werkelijk zoveel gezonder dan de traditionele frisdranken waarin veel suiker zit? Eindelijk lijkt de regulier media ook meer aandacht te hebben voor de gevaren van light frisdranken. Er werd deze week een artikel geplaatst op RTL Nieuws over de gevaren van kunstmatige zoetstoffen in light dranken. Onderzoek toont aan dat deze schadelijk zijn voor bacteriën in onze darmen. Daar waar juist de basis van onze gezondheid ligt! Tijd voor een onderzoek…

Hoe kun je slapeloosheid oplossen? Probeer deze ongewone manieren…

0

Als je last hebt van slapeloosheid dan kan jou dat soms tot waanzin drijven. Bij mij kon dat altijd erg frustrerend zijn. Je voelt je zo machteloos terwijl de volgende dag jouw agenda gewoon weer vol staat met afspraken en taken. Hoe kun je slapeloosheid op een natuurlijke manier te lijf gaan? Wij zochten het voor je uit.

Weekmakers en andere schadelijke stoffen in plastic (flessen)

0

Jarenlang heb ik op een kantoor gewerkt. Naast een aantal keer koffie op een dag hadden natuurlijk een fles water op onze bureau. Het is immers belangrijk om een voldoende water te drinken. Voldoende water drinken helpt afvalstoffen af te voeren en is belangrijk om je lichaam in goede conditie te houden. Ook tijdens het sporten is een fles water of bidon belangrijk. Maar zijn we ons ook bewust van de mogelijke gezondheidsrisico’s van plastic flessen?

Nano Deeltjes in Voeding en Cosmetica Gevaarlijk?

0

De manipulatie van stoffen op schaal van atomen en moleculen zouden volgens wetenschappers ernstige nieuwe risico’s voor de gezondheid van mens en milieu kunnen betekenen. Veel producten die nu in de schappen van de supermarkt liggen bevatten al nanodeeltjes. Helaas horen we hierover niets in de media of van toezichthouders. Gaan we dezelfde kant op van de genetische manipulatie waarbij de voedselketen, de consument, de boer en het milieu met alle risico’s worden opgezadeld?

17 Trefzekere Praktische Tips Voor een Burn-out Herstel

0

Je zoekt naar tips een van een burn-out te herstellen. Of misschien wil je er wel een voorkomen? Voor beide is dit artikel heel waardevol. Het is goed dat je informatie zoekt maar ga het herstel niet forceren. Werk zorgvuldig aan je herstel en zorg voor voldoende ontspanning. Gebruik daarvoor deze praktische tips.

Waarom Heb Je Een Burn-Out Gekregen? Plus Herstel Tips

0

In onze maatschappij moet alles sneller en beter. Er wordt op steeds meer gebieden steeds meer van ons geëist. Onze werkgever stelt (onhaalbare) targets, onze kinderen willen en eisen steeds meer, de technologie gaat razendsnel en is nog maar moeilijk bij te houden. Onbedoeld worden programma’s als “The Voice Kids” aangespoord door al vroeg presteren. Als moet sneller, meer en beter. Zelfs het herstellen van een burn-out moet eigenlijk zo snel mogelijk. Ook als je tegen jouw grenzen aanloopt… Waarom heb je een burn-out gekregen en hoe kun je het beste herstellen? Daarvoor zijn deze belangrijke inzichten nodig…

Herstellen Van Een Burn-out: Verloop en fasen…

0

Steeds vaker en steeds jonger belanden mensen in een burn-out. Driekwart van de jongeren heeft last van stress of burn-out klachten. Vaak betekent dit een ommekeer in iemands leven. Voorafgaand aan die ommekeer vindt een langdurig hersteltraject plaats. Hoe verloopt het herstel van een burn-out en hoe voorkom je dat je niet terugvalt?

UMTS Masten: Wat is een veilige woonafstand?

0

Er is een sterk toenemende gebruik van mobiele telefoons. Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. De mobiele telefoon heeft zelf een belangrijke plek in ons dagelijks leven veroverd. Met als gevolg dat de infrastructuur zich daarop aanpast. Zendmasten ook wel bekend als UMTS masten zie je overal geplaatst worden. Zelfs vlakbij of in woonwijken. Hoe schadelijk zijn deze zendmasten eigenlijk? En hoe kun jij je tegen de schadelijke (bewezen) gevolgen hiervan wapenen? 

De Functie en het belang van Eiwitten bij Fitness

0

Als je een beetje sport en op je voeding let wordt al snel gewezen op het belang van eiwitten voor je lichaam. De toenemende interesse in gezondheid en een goed uiterlijk hebben ervoor gezorgd dat steeds meer eiwitshakes en andere supplementen op de markt verschijnen. Wat is nu de functie van eiwit bij fitness? Hoe helpen voldoende eiwitten bij afvallen en een beter uiterlijk? Krijg jij voldoende eiwitten binnen? Ontdek hier wat je nog niet wist over eiwitten.  

Gezond Eten En Afvallen: Hoe Lang Duurt Gedragsverandering?

0

Val jij snel terug in oude gewoonten? Heb je deze zomer goede voornemens gemaakt om na je vakantie meer te gaan sporten en beter op je voeding te letten? Dan is de kans groot dat dit goede voornemens blijven… Wat kun je doen om oude patronen te doorbreken en nieuwe doelen blijven stellen?

In 7 weken naar meer energie met natuurlijke voeding. Doe Mee!Ja, ik wil meer energie