5 Handige Tips om Griep te Voorkomen

0

Helaas hebben wij er allemaal mee te maken. Het coronavirus heerst nu ook in Nederland. Het is onvermijdelijk dat meer dan de helft van de Nederlanders het virus krijgt. Met milde of ernstige klachten. Veel mensen zullen het nauwelijks merken, of alleen ervaren als een doodnormale griep.

Om verdere verspreiding te voorkomen en de ouderen onder ons te beschermen, delen we hierbij 5 handige tips om griep en besmetting te voorkomen.

Kun je afvallen met een hometrainer? (+gezondheidsvoordelen)

0
display hometrainer

Omdat de winterperiode voor de deur staat is buiten sporten niet meer zo vanzelf sprekend. Het weer wordt slechter en de dagen worden korter. Een hometrainer (thuis) is dan een uitstekende oplossing om in beweging te blijven. Maar kun je ook afvallen op een hometrainer?

Beste Hometrainer Voor Thuis – Waarop letten? (+Top 3 hometrainers )

0
Virtufit hometrainer

Eigenlijk ben ik niet zo van het binnen sporten maar toen ik een slepende blessure had aan mijn bovenbeen moest ik zelf manieren vinden om te revalideren. Ik dacht direct aan wandelen of joggen maar deze vormen van sporten zijn blessuregevoelig en belastend voor de gewrichten. Pas later kwam ik erachter dan een hometrainer een uitstekende manier is om te revalideren, maar ook om gewicht te verliezen en verbeteren van de conditie.

Waarop Letten Bij Het Kopen Van Een Loopband? (voordelen+tips)

0
Loopband Cardiostrong TR30

Thuis sporten heeft veel voordelen. Je hoeft niet naar de sportschool en je hoeft geen rekening te houden met anderen en de omgeving. Een loopband is een uitstekend middel om conditie op te bouwen en te onderhouden.

Je Verbrand Minder Calorieën Op Een Loopband Dan Je Denkt…

0
calorieteller loopband
Foto: business Insider

Als je calorieën wilt verbranden in de sportschool kies je meestal voor een crosstrainer of loopband. Je zet je headset op stelt een programma in en begint je workout. Na een intensieve workout kijk je even op het dashboard en ziet dat je ruim 400 calorieën hebt verbrand. Heb jij je wel eens afgevraagd of dit getal klopt? Is dat waarom je toch niet zoveel afvalt?

De Oorzaak van Brandend Maagzuur en Hoe dit Snel te Verhelpen

0

Heb jij ook regelmatig last van een opgeblazen gevoel, winderigheid, boeren of diarree? Dan zou dit wel eens het gevolg kunnen zijn van een maagzuurtekort. De huidige medische aanpak vermindert juist maagzuur. Medicijnen kunnen de symptomen maar tijdelijk onderdrukken. De echte oorzaak wordt hiermee niet opgelost. Wat kun jij doen om branden maagzuur te voorkomen?

Roggebrood Of Toch Maar Geen Brood? (+voordelen)

0
roggebrood op plank

Eigenlijk eet ik al lange tijd geen tarwe meer. Mijn darmen zijn er gevoelig voor en ik krijg er een opgeblazen gevoel van. Voor veel mensen is tarwe gewoon lastig te verteren. Juist daarom ben ik benieuwd naar varianten op volkorenbrood zoals roggebrood. Is roggebrood gezonder dan volkorenbrood en wat zijn de voor- en nadelen?

Hoeveel Eieren Per Dag Zijn Nog Gezond? (Cholesterol+Effecten)

0
eieren doos

Ik sport veel, en om voldoende eiwitten binnen te krijgen eet ik regelmatig een ei. Soms wel meer dan drie eieren op een dag. Vooral een gekookt ei als tussendoortje vind ik een handige proteïne snack. Volgens het voedingscentrum zou het beter zijn om maar 2-3 eieren per week te eten. Hoeveel eieren mag per dag of per week zijn eigenlijk nog gezond? Wat zijn de positieve en negatieve effecten?

Zijn Gezonde (muesli) Repen Ook Gezonde Tussendoortjes?

0
gezonde repen

In mijn zoektocht naar gezonde en makkelijke tussendoortjes kwam ik al snel uit op de gezonde repen. Waarom niet gewoon een stuk fruit? Gezonde repen hebben vaak een lekkere bite, geven je een energie boost en zijn gemakkelijk te bewaren en overal mee naar toe te nemen. Zijn ze werkelijk zo gezond als dat de verpakking soms doet beweren?

Kun je Zonder Schuldgevoel Smart Chips Eten?

0
Smart Protein chips

Smart Proteïne Chips doet mij denken aan het “ik kies bewust” logo op ongezonde producten als mayonaise of slasaus. Je weet dat wat je eet ongezond is en toch weet men het zo te brengen dat jij het gezond moet gaan vinden. Hoe zit dat eigenlijk met de Smart Proteïne Chips? Wat is er zo Smart…? Ik heb gewone chips met smart chips vergeleken en met verrassende resultaten…

Maltodextrine maar beter vermijden? (bijwerkingen + voordelen)

0
maltodextrine bijwerkingen

In steeds meer verpakte voedingsmiddelen kom ik maltodextrine tegen. Daarom vraag ik mij af waarom dit wordt gebruikt, of het wel zo gezond is en wat de mogelijke bijwerkingen zijn. Of kun je het maar beter vermijden?

Light Chips, Groente Chips, Oven Baked Chips: Een Gezonde Keuze?

0
light chips

Tegenwoordig zie ik steeds meer “gezonde chips” in de rekken van de supermarkt. Hoewel ik normaal gesproken deze rekken altijd voorbij loop, was ik gisteren toch verbaasd hoeveel merken beweren gezonde chips te hebben. Wat is het verschil tussen gezonde chips en normale chips? Chips staat immers bekend om de grote hoeveelheid calorieën en zout per gram. Ik ben benieuwd of dat is veranderd en of ik dus voor de “gezonde variant” moet gaan…

Alles om thuis te werken Bekijk de Bol.com actie-pagina