Home Challenges

Challenges

wil jij jezelf uitdagen en meedoen aan een 30 day fitness challenge? Dat kan! Onderstaande challenges zijn momenteel beschikbaar. Kom altijd eens terug, want we voegen geregeld nieuwe uitdagingen toe! 

Tijdens en na de challenge

Tijdens een challenge is het belangrijk dat je op het gebied van van voeding en mindset ook veranderingen gaat doormaken. Met alleen bewegen bereiken veel mensen hun doel niet.

Wat kun je doen?

  1. Wil je meer rust tijdens deze massahysterie rondom het coronavirus? Bevrijd je van chronische en psycho-emotionele stress door middel van rustgevende oefeningen. Ontdek bijvoorbeeld Mindfullness voor het dagelijks leven waarmee je in eigen tempo aan de slag kunt en als je meer rust wilt ervaren en minder stress.
  2. Ben je meer gefocust op afslanken en wil je beter in je vel zitten? Bekijk dan eens mijn review over de Afslankreceptenbijbel of de Strakke Buik Bijbel. De Strakke Buik Bijbel bevat ook oefeningen en challenges voor een zichtbaar strakkere buik! (zowel mannen als vrouwen)!
  3. Of wil je gewoon de dag goed kunnen beginnen? Maar lukt dat niet vanwege je slaapproblemen? Je komt moeilijk in slaap en bent zelfs chronisch moe? Met de Perfect slapen in 7 stappen methode naar meer energie en een leuker leven. Dit gaat niet over een andere kussen maar begint al ’s ochtends bij het wakker worden! Je gaat de echte oorzaken aanpakken!
    4. Voor het meest complete dieetprogramma van Nederland kies je voor Afvallen met Nederland. Daar is alles voor je gedaan en uitgedacht en hoef je alleen maar te doen. Ook hebben zij net als wij een fantastisch 30-dagen programma! Bekijk de website van Afvallen met Nederland maar eens!