Home Challenges

Challenges

wil jij jezelf uitdagen en meedoen aan een 30 day fitness challenge? Dat kan! Onderstaande challenges zijn momenteel beschikbaar. Kom altijd eens terug, want we voegen geregeld nieuwe uitdagingen toe!

Tijdens en na de challenge

Onze challenges zijn leuk en uitdagend! Maar je wilt jezelf continue blijven uitdagen omdat je lichaam ook steeds nieuwe prikkels nodig heeft! Een fitness apparaat is een goede manier om thuis aan je gezondheid te werken! Dat kan bijvoorbeeld met een hometrainer, roeitrainer, loopband of crosstrainer!

Fitnesstoestellen voor thuis!

Beste Hometrainers Beste Loopbanden Beste Crosstrainers Beste Spinningfiets
Topklasse hometrainers Krachtige Loopbanden Beste voor thuis Voor Fanatieke sporters!
Hometrainer Gymost Turbo B11 Loopband Ketler S6 Crosstrainer_NordicTrackSE5i Spinningbike_Fitbike Race Home

MEER

MEER

MEER

MEER

 

Black Friday Deals Scoren?

Op Black Friday willen webshop eigenaren en winkeliers er alles aan doen om het nog een succesvol jaar te maken. Daarom zien we elk jaar weer dat winkels en webshops stunten met MEGA kortingen. Maar dat doen zij dan ook alleen maar op Black Friday. En met de feestdagen in aantocht is dit DE aftrap van het shopseizoen. Steeds meer mensen wachten zelfs met de aankoop van een duurder product om veel te besparen. En terecht… Dit is je kans. Anders moet je weer een jaar wachten. Een tip is om op tijd te bestellen. Veel producten zullen snel uitverkocht zijn…

Wij hebben gisterenavond bekeken welke Black Friday Deals voor onze doelgroep interessant zijn.Wij zochten naar de beste deals en hebben daarom een aparte webpagina gemaakt zodat u direct kunt profiteren van kortingen tot wel 70%.

Naar Black Friday Pagina >>